Tyytyväinen asiakkaamme:

 

Projektitoiminnan kehittäminen

 

Kuusakoski Oy on pohjoisen Euroopan johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallien jalostaja ja toimittaja.

Maailmanlaajuisesti yrityksellä on reilut 70 toimipistettä, joista Suomessa noin 20. Toimintaa on lisäksi mm. Ruotsissa, Tanskassa, Englannissa, Venäjällä, Virossa, Liettuassa, Puolassa ja USA:ssa. Vuonna 2013 Kuusakosken kierrätysliiketoiminnan liikevaihto oli 622,2 M€ ja henkilöstömäärä 1491 henkilöä.

Semat teki nykytilaselvityksen, jonka pohjalta laadittiin ja priorisoitiin kehittämistoimenpiteet sekä sovittiin toteutusaikataulu. Kehitysprojektissa tehtiin ja otettiin käyttöön räätälöity projektitoimintamalli.

 

”Semat toteutti projektin täsmällisesti ja laadukkaasti yhteisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Projektissa luotiin projektipäälliköiden työn helpottamiseksi välittömästi käyttöön otettava projektitoimintamalli sekä tavoitteet ja edellytykset monivuotiselle kehityspolulle projektikulttuurin kehittämiseksi. Yhteistyö Sematin kanssa jatkuu kehityspolun seuraavilla askeleilla.”
Jyri Talja
Vice President Technology
Kuusakoski Oy

 

”Loimme yhteistyössä Kuusakosken kanssa juuri heille sopivan projektitoiminnan kehittämisen roadmapin ja projektitoimintamallin, jotka eivät olisi syntyneet ilman hyvää tiimityötä.”
Vesa Rinne
Projektipäällikkö
Semat Oy

 

Kuusakosken kotisivut

 

Kuva: Kuusakoski

 

Muita referenssejä

 

 

Lue lisää palveluistamme.