Tyytyväinen asiakkaamme

 

Vuodesta 1982 toiminut Savox Communications tuottaa muun muassa turvallisuus- ja pelastustuotteita sekä viestintävälineitä viranomaisten käyttöön. Omalla alallaan se on yksi maailman suurimmista ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi Luxemburgissa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa.

Semat Groupin ja Savox Communicationin yhteistyö alkoi vuonna 2013, jolloin Sematin ensimmäinen projektipäällikkö aloitti ulkoisena projektipäällikkönä Savoxin tuotekehityksen parissa. Vuoden 2015 alusta yhteistyö laajeni Sematin projektipäälliköiden ottaessa kokonaisvastuun Savoxin tuotekehitysprojektien vetämisestä.

Nykyään Sematin projektipäälliköt ovat mukana Savoxin globaalissa tuotekehityksessä ja asiakkaille toteutettavissa toimitusprojekteissa. Luottamuksen kautta kasvanut yhteistyö on ollut molemmille osapuolille palkitsevaa.

 

”Sematin projektipäälliköistä näkyy kokemus ja ymmärrys liiketoiminnasta. Ohjausryhmän toiminta helpottuu, kun projektipäälliköt tietävät missä projekteissa mennään ja osaavat valmistella päätökset ohjausryhmää ajatellen.”
Terhi Rantala
Senior Vice President Operations
Savox Communications

 

”Sematin projektipäälliköt Heikki ja Vesa ovat työskennelleet monikansallisissa kehitysprojekteissa sekä Savoxin sisäisten asiakkaiden että alan
suurten laitevalmistajien (OEM) kanssa.

“Yhteistyö asiakkaiden, Savoxin globaalin toimittajakannan ja Savoxin eri tuotantolaitosten kanssa on ollut sujuvaa. Kehitysprojektihaasteet on ratkaistu hyvällä suunnittelulla, seurannalla ja tiimityöllä. Savoxin sisäiset ja ulkoiset asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saadessaan ammattitaitoista palvelua hommat hoituu -asenteella.”

Molemmat henkilöt ovat olleet kuin osa Savox-perhettä, tuoden mukanaan mainion huumorintajunsa 😊. Voin lämpimästi suositella näitä kavereita.”

Saku Räsänen
Director, Global Sourcing
Savox Communications

 

”Olemme kiitollisia Savoxin osoittamasta luottamuksesta projektipäälliköitämme kohtaan. On hienoa olla mukana menestyvän ja kasvavan yrityksen tarinassa.”
Jani Rathgeber
Managing Director
Semat

 

Savoxin kotisivut

 

Kuva: Savox

 

Muita referenssejä

 

 

 

Lue lisää palveluistamme.