Tyytyväinen asiakkaamme:

Aalto-yliopisto on pääosin Espoossa sijaitseva kansainvälinen yliopisto, joka toimii tekniikan, kauppatieteiden ja taiteen aloilla. Toimintansa se aloitti 1. tammikuuta 2010 kolmen aikaisemmin itsenäisen korkeakoulun Helsingin kauppakorkeakoulun, Taideteollisen korkeakoulun ja Teknillisen korkeakoulun yhdistyessä.

Sematilta on jo useampana vuonna pyydetty vierasluennoitsijaa puhumaan investointiprojekteista Aalto-yliopiston opiskelijoille. Luennot koostuivat projektinhallinnasta yleisellä tasolla sekä investointien hallinnasta. Luennoimassa ovat käyneet Sematilta projektijohtaja Reijo Seppänen ja mm. projektipäällikkö Mikael Lamberg.

“Sematin projektiasiantuntijat vetivät tiiviit, informatiiviset luennot mielenkiintoisella ja ammattimaisella tavalla. Läsnäolijoille jäi erittäin positiivinen kuva luennoista.”
Juha Huuki
University Teacher, D.Sc.(Tech.)
Aalto University, Department of Mechanical Engineering
Production Engineering

“Kiitämme Aalto-yliopistoa tästä mahdollisuudesta päästä jakamaan tietämystä ja näkemystä tuleville ammattilaisille. Luennon pitäminen oli mielenkiintoinen ja kaikkinensa erittäin positiivinen kokemus, ja opiskelijoiden aktiivisuus luennolla ilahdutti.”
Mikael Lamberg
Project Manager
Semat Oy

Aallon kotisivut

Muita referenssejä

Lue lisää palveluistamme.