Tyytyväinen asiakkaamme:

Merivaara-konserni, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1901, on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä ja keskittyy kasvualueena erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin.

Merivaaralla on asiakkainaan maailman johtavia sairaaloita, joissa heidän ohjelmistonsa, laitteensa ja palvelunsa parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät leikkaushoidon laatua ja tehokkuutta. Merivaara työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä neljässä maassa.

Sematin projektipäällikkö vastasi Merivaaralla facelift-projektista, jossa olemassa oleva leikkauspöytä päivitettiin vastaamaan lääkinnällisten laitteiden direktiivejä (MDR). Samalla leikkauspöydän muotoilu uudistettiin Merivaaran uusimman muotokielen mukaiseksi.

Projektin aikana Merivaaran projektikulttuuriin tuotiin myös uusia toimintatapoja ja työkaluja projektien ja kustannusten seurantaan.

”Sematin ammattimaisen projektipäällikön ansiosta haastava ja monitahoinen kehitysprojekti saatiin vietyä läpi sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti”

Jyrki Nieminen
Chief Technology Officer
Merivaara Oy

”Oli hienoa olla mukana päivittämässä Merivaaran Promerix-leikkauspöytää vastaamaan nykyisiä ja tulevia lääkinnällisten laitteiden vaatimuksia. Projekti oli monipuolinen ja haastava, ja se saatiin vietyä maaliin aikataulussaan motivoituneen ja erittäin osaavan projektitiimin ansiosta.”
Sami Kiviniemi
Senior Project Manager
Semat Oy

Merivaaran kotisivut

Muita referenssejä

Lue lisää palveluistamme.