Uutiset

Tervetuloa Sematille Kristina Jaakkola

Joukkomme kasvaa taas ensi viikolla, kun Kristina Jaakkola aloittaa projektipäällikkönä Sematilla. Ensimmäiset päivänsä Kristina viettää toimistollamme perehtyen talon tapoihin, minkä jälkeen hän aloittaa asiakastoimeksiannossa.

Kristina on koulutukseltaan kansainvälisen kaupan tradenomi, ja hänen tavoitteenaan on jatkaa opiskeluja maisterintutkintoon, erikoistumisalueenaan kansainvälinen liiketoiminta ja muutosjohtaminen.

Viimeiset kuusi vuotta Kristina on työskennellyt kotimaan logistiikka-alalla, työpaikkanaan Suomen vanhin logistiikkayritys. Hän toimi erilaisissa tehtävissä, joista viimeisimpänä projektipäällikkönä kehitystiimissä. Hänen vastuullaan on ollut henkilökunnan koulutuksen suunnittelu, ohjeistus ja toteutus, sekä ERP:n käyttöönotto, testaus, raportointi ja dokumentointi.

Kristinalla on kokemusta myös työskentelystä kansainvälisen kaupan parissa, tehtävinään osto-, myynti- ja muut tilaus-toimitusketjuun liittyvät toiminnot muun muassa Suomen, Venäjän ja Kiinan välillä.

Sematissa Kristinaa kiinnosti erityisesti mahdollisuus päästä työskentelemään erilaisissa projekteissa kansainvälisissä asiakkuuksissa, hyödyntäen laajaa kielitaitoaan – Kristina puhuu kuutta kieltä – ja oppien samalla uutta. Hän odottaa jo innolla tulevia haasteita.

Vapaa-aikanaan helsinkiläinen Kristina remontoi 80-luvun omakotitaloa miehensä kanssa. Perheeseen kuuluu myös 8-vuotias poika.

”Kristina on erinomainen lisä asiantuntijaporukkaamme,” kertoo Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber ja jatkaa: ”arvostamme työntekijöissämme erityisesti rohkeaa asennetta, valmiutta tarttua uusiin haasteisiin ja halua kehittää osaamistaan jatkuvasti”.

Tulevaisuuden suhteen Rathgeber on optimistinen: ”vuosi on alkanut positiivisissa merkeissä: olemme saaneet jo kaksi uutta kollegaa. Lisäksi vaikuttaa siltä, että tulemme lähiaikoina tarvitsemaan monta uutta projektipäällikköä – sekä uransa alkumetreillä olevia, että kokeneempia konkareita. Tarjolla tulee olemaan mielenkiintoisia tehtäviä suurissa kansainvälisissä projekteissa.”