Ahvenistolla ajettiin taas Sematin porukalla

Perinteiset Ahveniston ajot Sematin kutsuvierasporukalla on taas ajettu. Tänä vuonna Suomen kesä näytti parastaan – aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta, kun asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme koostuva porukka valloitti radan.

Mukana oli kymmenen autoa kuskeineen ja ensimmäistä kertaa myös moottoripyörä. Osa kuskeista oli ollut mukana jo aiempina vuosina.

Toimitusjohtaja Jani Rathgeber kiittelee osallistujia. ”Tänä vuonna olikin vähän erilainen tapahtuma, kun mukana oli suuri joukko kuskien jälkikasvua. Oli tosi hienoa nähdä, miten innoissaan lapset olivat. Ja hienosti taas meni, kukaan ei hajottanut autoaan, vaikka muutama jännittävä tilanne radalla nähtiinkin.”

Katso alta Hannu Helevän kuvaama video, sekä kuvia tapahtumasta.