Tyytyväinen asiakkaamme:

Fastems on johtava joustavien tehdasautomaatiojärjestelmien toimittaja, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä automaatiolla ja sitä tukevilla edistyneillä ohjelmistoratkaisuilla.

Yritys tunnetaan joustavista valmistusjärjestelmistä (FMS), robotiikkaan perustuvasta automaatiosta, tuotannon valvontaohjelmistoista, portaali- ja muista tuotantokoneet yhdistävistä ratkaisuista ja toimintatason varmistavista elinkaaripalveluista.

Sematin joustava projektipäällikkövuokraus on ollut Fastemsin vaihtelevassa kuormitustilanteessa erinomainen ratkaisu. Lisäresurssi on ollut saatavilla tarvittaessa. Sematin laaja kokemus erilaisista projekteista on myös ollut korvaamaton apu Fastemsin järjestelmiä kehitettäessä.

 

”Kuormitusvaihtelut ovat liiketoiminnassamme suuria ja siksi etsimme joustavaa ratkaisua resursoida projektejamme. Semat tarjosi ratkaisun, joka on osoittautunut toimivaksi. Lisäksi olemme saaneet käyttöömme Sematin projektinhallintakokemusta, jota olemme voineet hyödyntää prosessiemme kehittämisessä.”
Esa Karppi
VP Global Services
Fastems Oy

 

”Projektien haltuunoton nopeus on yllättänyt meidät. Nopea perehtyminen toimintajärjestelmäämme ja liiketoimintaamme mahdollisti lisäresurssin välittömän hyödyntämisen.”
Erik Guignet
Director, Global Project Management
Fastems Oy

 

“Fastems on tarjonnut minulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja olen pystynyt hyödyntämään kokemustani kehitystyössä ja projektien johtamisessa monipuolisesti. Yhteistyötä, jossa kaikki voittavat, parhaimmillaan.”
Tommi Pastila
Project Manager
Semat Oy

 

Fastemsin kotisivut

Muita referenssejä

Lue lisää palveluistamme.