Tyytyväinen asiakkaamme:

 

logo caruna

 

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys. Se vastaa noin 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönsiirrosta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Carunalla työskentelee noin 270 henkilöä ja se työllistää suoraan yhteensä 1800 henkilöä eri puolilla Suomea.

Carunan nostaessa omien investointiensa määrää ja laajuutta merkittävästi, toimi Semat yhteistyökumppanina operatiivisen projektitoiminnan tehostamisessa, roolien ja vastuiden selkiyttämisessä sekä tarvittavien prosessien kehittämisessä ja kuvaamisessa.

Lopputuloksena Carunalla on käytössään selkeät toimintamallit eri tyyppisten investointi- ja kunnossapitoprojektien tehokkaaseen läpivientiin.

 

”Sematin porukka oli aidosti kiinnostunut siitä mitä me halusimme ja tarvitsimme. Näin ollen lopputuloskin oli oikeanlainen meille – tiukoista aikatauluista huolimatta.”
Henrik Suomi
Head of Investment Programs
Caruna Oy

 

”Sematin konsultit olivat mukavia ja vetivät oman osuutensa hyvin ja joustavasti. Valittu roolien ja prosessien kuvaustapakin oli meille juuri sopiva.”
Elina Lehtomäki
Head of Growth Investments and Maintenance
Caruna Oy

 

”Oli erittäin palkitsevaa olla mukana toteuttamassa Carunan uutta toimintatapaa. Loimme yhdessä erilaisiin projekteihin selkeät ja toimivat toimintamallit, jotka ottavat huomioon myös käytännönläheisyyden.”
Tuomas Kontro
Project Manager
Semat Oy

 

Carunan kotisivut

 

Kuva: Caruna
Kuva: Caruna

 

Muita referenssejä

 

 

Lue lisää palveluistamme.