Tyytyväinen asiakkaamme:

 

BluePrint Genetics on vuonna 2012 perustettu yritys, joka etsii perinnöllisiä sairauksia geenitestauksella. Yrityksen kehittämällä teknologialla on mahdollista tuottaa geenitestauspalveluita nopeasti ja edullisesti. BluePrint Genetics tarjoaa maailmanluokan geenidiagnostiikkaa ja kliinistä tulkintaa harvinaisille, perinnöllisille sairauksille 14 erikoisalalla.

Yrityksellä on yli 170 työntekijää, ja toimipisteet Espoossa, Seattlessa ja Dubaissa. Asiakkaina heillä on lääkäreitä ja heidän potilaitaan yli 40 maassa

Sematin projektipäällikkö vastasi BluePrint Geneticsin Suomen toimiston ja tuotantolaboratorion muutosta Helsingin Meilahdesta Espoon Keilarantaan. Työ suunniteltiin ja toteutettiin mahdolliset tuotantokatkokset minimoiden.

Kaksi kuukautta kestäneen projektin aikana projektipäällikkömme hoiti kaikki muuttoon ja tuotannonsiirtoon liittyvät juoksevat asiat, ohjeistukset, aikataulutuksen ja yhteydenpidon sidosryhmiin sekä vastasi muuton suunnitelmanmukaisesta toteutuksesta. Tämä mahdollisti BluePrint Geneticsin oman henkilöstön keskittymisen omaan työhönsä.

Saimme BluePrintin edustajilta hyvää palautetta projektista. Palautteen mukaan Sematin projektipäälliköstä oli suuri apu muuton suunnittelussa ja toteutuksesta, ja erityisen arvokasta oli se, että he pystyivät itse keskittymään ydinliiketoimintaansa.

 

“Oli todella antoisaa ja kivaa työskennellä Blueprint Geneticsin toimiston ja tuotannon muuttojen parissa. Projekti oli monipuolinen ja onnistuimme yhdessä Blueprintin työntekijöiden kanssa toteuttamaan muutot hyvällä fiiliksellä ja suunnitellussa aikataulussa. ”
Sami Väisänen
Project Manager
Semat Oy

 

 


 
 
 
 

Muita referenssejä

Lue lisää palveluistamme.