Resursseja projektisi johtoon, suunnitteluun ja tukitoimintoihin

 

 

Projektipäällikkövuokraus on hyvä vaihtoehto rekrytoinnille

Onko sinulla projekti suunnitteilla, mutta resurssit tai tarvittava osaaminen puuttuu? Tarvitsetko projektisi johtoon henkilön, jolla on kokemusta tietynlaisen projektin vetämisestä? Osaava projektipäällikkö on avainasemassa, kun projekti halutaan viedä maaliin menestyksekkäästi.

Uuden työntekijän rekrytointi on aina suuri päätös, eikä myöskään aina mahdollista. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata ulkoisen projektipäällikön – ammattilaisen, jolla on kokemusta juuri tarpeesi mukaisen projektin vetämisestä.

Vuokraprojektipäällikkö tuo joustoa projektiresursseihisi

Tarjoamme vuokraprojektipäälliköitä pitkiin ja lyhyempiin projekteihin, osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Projektipäällikkövuokraus onnistuu kauttamme myös nopealla aikataululla, akuuteissa tilanteissa, esimerkiksi oman projektipäällikön jouduttua pitkälle sairauslomalle.

Projektipäällikkömme ovat kokeneita ammattilaisia

Arvostamme projektipäälliköissämme käytännön kokemusta ja taitoa johtaa asioita ja ihmisiä. Ammattiprojektipäälliköillämme on kokemusta eri toimialoilta, sekä kotimaisista että kansainvälisistä projekteista. Tyypillisiä projekteja ovat muun muassa:

 • teollisuuden ja energia-alan investointiprojektit
 • tuotekehitysprojektit
 • toimitusprojektit
 • toiminnan kehittäminen
 • tuotteiden tai tuotannon siirto

Räätälöimme palvelumme vastaamaan tarvettasi

Ulkoinen projektipäällikkö voi olla kokonaisvastuussa projektin onnistumisesta. On myös mahdollista, että hän vastaa vain tietyistä projektin osa-alueista, kuten kattavan projektisuunnitelman laatimisesta, projektin käynnistämisestä tai päättämisestä. Hän voi tulla projektiin mukaan missä vaiheessa tahansa, ja projekti voidaan myös siirtää takaisin asiakkaan omalle projektipäällikölle milloin vain.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Vuokraprojektipäällikkö voi toimia myös sparraajana tai mentorina asiakkaan omalle projektipäällikölle tai -tiimille. Lue lisää toiminnan kehittämisestä.

Ammattilaisia projektien tukifunktioihin

Projektipäälliköiden ja -johtajien lisäksi tarjoamme osaajia projektien erilaisiin tukifunktioihin. Meiltä saat projektiisi esimerkiksi seuraavia projektitiimin jäseniä:

 • Projektien aikatauluttaja
 • Site Manager
 • Ohjausryhmän jäsen tai puheenjohtaja
 • Projektikoordinaattori
 • Project Controller
 • Claim Manager

Asiakaslähtöinen projektisuunnittelu ja -johtaminen

Uskomme menestyksekkäiden projektien syntyvät systemaattisen suunnittelun ja ammattimaisen johtamisen tuloksena. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pidämme palveluhenkisyyttä yhtenä toimintamme kulmakivistä.

Esite: ProjektiAmmattilainen (pdf)

 

Kysy lisää