Ammattimainen projektijohtaminen
on avain menestykseen

Sematilta löytyy ratkaisu kaikkiin projektitoimintasi haasteisiin:
projektiosaajat projektisi johtoon, suunnitteluun ja tukitoimintoihin. 

Projektipäällikkövuokraus on hyvä
vaihtoehto rekrytoinnille

Onko sinulla projekti suunnitteilla, mutta resurssit tai tarvittava osaaminen puuttuu? Tarvitsetko projektisi johtoon henkilön, jolla on kokemusta tietynlaisen projektin vetämisestä? Osaava projektipäällikkö tai projektijohtaja on avainasemassa, kun projekti halutaan käynnistää ja viedä maaliin menestyksekkäästi.

Uuden työntekijän rekrytointi on aina suuri päätös, eikä myöskään aina mahdollista, tai riskitöntä. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata ulkoisen projektipäällikön: ammattilaisen, jolla on kokemusta juuri tarpeesi mukaisen projektin vetämisestä.

Vuokraprojektipäällikkö tuo
joustoa projektiresursseihisi

Tarjoamme vuokraprojektipäälliköitä ja -johtajia pitkiin ja lyhyempiin projekteihin, osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Projektipäällikkövuokraus onnistuu myös nopealla aikataululla. Kauttamme saat osaavan sijaisen myös akuuteissa tilanteissa, esimerkiksi oman projektipäällikkösi joutuessa pitkälle sairauslomalle.

Projektipäällikkömme ovat
kokeneita ammattilaisia

Arvostamme projektipäälliköissämme käytännön kokemusta ja taitoa johtaa asioita ja ihmisiä. Ammattiprojektipäälliköillämme on kokemusta eri toimialoilta, sekä kotimaisista että kansainvälisistä projekteista. Tyypillisiä projekteja ovat muun muassa:

 • teollisuuden ja energia-alan investointiprojektit
 • tuotekehitysprojektit
 • toimitusprojektit
 • toiminnan kehittäminen
 • tuotteiden tai tuotannon siirto, teknologiansiirto

Räätälöimme palvelumme
vastaamaan tarvettasi

Ulkoinen projektipäällikkö voi olla kokonaisvastuussa projektin onnistumisesta. On myös mahdollista, että hän vastaa vain tietyistä osa-alueista, kuten kattavan projektisuunnitelman laatimisesta, projektin käynnistämisestä tai päättämisestä. Hän voi tulla projektiin mukaan missä vaiheessa tahansa, ja projekti voidaan myös siirtää takaisin asiakkaan omalle projektipäällikölle milloin vain.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Vuokraprojektipäällikkö voi toimia myös sparraajana tai mentorina asiakkaan omalle projektipäällikölle tai -tiimille. Lue lisää toiminnan kehittämisestä ja valmennuksista ja sparrauksista.

Ammattilaisia projektien
tukifunktioihin

Projektipäälliköiden ja -johtajien lisäksi tarjoamme osaajia projektien erilaisiin tukifunktioihin. Meiltä saat projektiisi esimerkiksi seuraavia projektitiimin jäseniä:

 • Projektien aikatauluttaja
 • Site Manager
 • Ohjausryhmän jäsen tai puheenjohtaja
 • Projektikoordinaattori
 • Project Controller
 • Claim Manager

Asiakaslähtöinen projektisuunnittelu
ja projektijohtaminen

Uskomme menestyksekkäiden projektien syntyvät systemaattisen suunnittelun ja ammattimaisen johtamisen tuloksena. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pidämme palveluhenkisyyttä yhtenä toimintamme kulmakivistä.

Referenssiasiakkaita