Palvelut-osio kotisivuillamme päivitetty

Olemme uudistaneet Palvelut-osion kotisivuillamme. Uudistuksella haluamme erityisesti nostaa esiin sitä, että menestys projektitoiminnassa rakentuu kolmesta tekijästä: johtamisesta, oikeanlaisista toimintamalleista ja henkilöstön projektiosaamisesta. Näissä kaikissa voimme auttaa.

Sivujen uudistuksella haluamme myös tuoda paremmin esiin monipuolista osaamistamme toiminnan kehittämisestä. Etsitpä kumppania projektitoimintasi tai liiketoimintasi kehittämiseen, meiltä löytyy tarvittava osaaminen. Lue toiminnan kehittäminen -sivulta, millaisia kehityshankkeita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.

Meillä on on laajamittaista kokemusta valmennuksista ja sparrauksista – myös etätoteutuksina. Valmennuksemme ovat käytännönläheisiä ja valmentajamme kokeneita projektipäälliköitä ja -johtajia. Lue lisää valmennuksista ja sparrauksista.

Etsiessäsi huippuammattilaista projektisi johtoon voit myös tietenkin kääntyä puoleemme. Apua löytyy myös nopealla aikataululla, akuuteissa tilanteissa. Lue lisää projektipäällikkövuokrauksesta.