Tule meille projektipäälliköksi - erityisesti haemme MS Project -osaajia

Semat Oy tarjoaa projektinjohtopalveluita ja erilaisia toiminnan kehittämishankkeita sekä projektivalmennuksia. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret suomalaiset ja monikansalliset teollisuusyritykset. Tarjoamme asiakkaidemme projekteihin projektipäälliköitä ja -johtajia. Tiimiimme kuuluu sekä projektijohtamisen konkareita että uransa alkuvaiheessa olevia projektiosaajia.

Semat on tunnettu ratkaisukeskeisistä ja käytännönläheisistä toimintatavoistaan ja no bullshit -kulttuuristaan. Meille tärkeitä asioita ovat asiakaslähtöisyys, maalaisjärki, tekemisen meininki, rehellisyys, palveluhenkisyys, yhdessä tekeminen ja toisten ihmisten arvostaminen.

Oletko kunnianhimoinen, haasteita pelkäämätön ja haluat kehittyä projektijohtamisen huippuosaajaksi vahvasti kasvavassa, rennossa organisaatiossa?

Projektiammattilaisemme joko johtavat asiakkaiden projekteja itsenäisesti tai työskentelevät avainrooleissa projektien tukitiimeissä esimerkiksi aikatauluttajina, projektikontrollereina tai -koordinaattoreina.

Meillä on lähiaikoina tulossa tarvetta lisärekryille useassakin toimeksiannossa, joten etsimme joukkoomme sekä projektiuntuvikkoja että monessa liemessä keitettyjä projektiammattilaisia.

Tällä hetkellä olemme kiinnostuneet erityisesti MS Project -osaajista. Projektien aikatauluttajana työskentelet tärkeässä roolissa kansainvälisessä ympäristössä, isojen projektien parissa ja teet läheistä yhteistyötä projektijohdon kanssa.

Tähän tehtävään on vaatimuksena tekninen tausta – muuten tausta Sematilla työskentelyyn voi olla esimerkiksi tekninen tai kaupallinen.  Pelkkä koulunpenkiltä saatu osaaminen ei tee meihin vaikutusta, vaan arvostamme käytännön kautta hankittua tietotaitoa: sinulla tulee olla kokemusta projektityöstä. Erityisen tärkeitä asioita meille ovat oikea asenne ja aito halu työskennellä projekteissa.

Olet hyvä tyyppi, joka osaa johtaa ihmisiä ja hallinnoida kokonaisuuksia. Olet innokas oppimaan uutta, sinulla on vahvat organisointitaidot, etkä lyö hanskoja tiskiin hankalissakaan tilanteissa. Työskentelet suunnitelmallisesti, teet minkä lupaat ja pysyt aikatauluissa. Olet rehellinen ja suoraselkäinen, ja kykenet yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Sematilla on matala hierarkia ja toiminta on avointa ja läpinäkyvää. Meillä saat työkavereiksesi alan huippuosaajia, joilta voit oppia uutta. Et joudu pyörittelemään peukaloitasi, vaan sinulle tarjoutuu mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ja mahdollisuus kehittää osaamistasi. Työyhteisön ilmapiiri on vapautunut ja meillä lentää hurtti huumori. Semat panostaa vahvasti työtyytyväisyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin.

On myös mahdollista, että sinulle nimetään mentoriksi kokenut projektiammattilainen, jolta saat tukea haastavissa tilanteissa.

Sematin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Hämeenlinnassa, mutta olet valmis työskentelemään asiakkaiden toimipisteissä laajemmallakin alueella ja matkustamaankin tarvittaessa.

Jos koet olevasi etsimämme tyyppi, laita hakemus ja CV osoitteeseen rekry@sematgroup.com.