Tarjoamme osaajia myös projektien tukifuntioihin

Olemme viime vuosien aikana laajentaneet palvelutarjontaamme koskemaan kokeneiden projektipäälliköiden ja -johtajien lisäksi uransa alkupäässä olevia projektipäälliköitä sekä erilaisiin projekteissa tarvittaviin tukifunktioihin soveltuvia ammattilaisia. Näin voimme tukea ja kehittää asiakkaidemme projektitoimintaa kokonaisvaltaisemmin.

Jani Rathgeber

Tarvitaanko taloonne projektien aikatauluttamisen ammattilainen? Site manager? Projektikoordinaattori tai project controller? Claim manager? Tarvitseeko projektisi ohjausryhmä vahvistusta tai puheenjohtajan? Haluatko rakentaa kanssamme kokonaisen projektitiimin?

Jos projektitoimintasi kaipaa tehostamista, ja vaikka et olisi edes ihan varma, millaista vahvistusta tiimiisi tarvitaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi, soita Jani Rathgeberille, puh. 040 506 8116. Etsitään yhdessä ratkaisu haasteisiisi!