Uutta verta Sematin tiimiin: tervetuloa Sami Väisänen!

Saimme tänä kesänä jo toisen Samin taloon, kun Sami Väisänen aloitti hommat Sematilla projektipäällikkönä. Sami on kotoisin Helsingin Lauttasaaresta, mutta on asunut pari viime vuotta Espoossa.

Sami on koulutukseltaan Elintarviketieteiden maisteri. Opiskeluaikana hänelle syttyi kiinnostus Kiinan kieltä ja kulttuuria kohtaan, mikä johti kieliopintoihin ja opiskelijavaihtoon Harbinissa, Kiinassa.

Projektipäällikkö Sami Väisänen

Opintojen aikana myös projektityöskentely tuli Samille tutuksi. Hän veti muun muassa tapahtumahankkeita ja toimi logistisissa tehtävissä. Valmistumisen jälkeen hän toimi yrittäjänä keräten arvokasta työkokemusta muun muassa kiinalaisten kanssa työskentelystä. Yrittäjänä hän jäi kuitenkin kaipaamaan kuulumista suurempaan työyhteisöön.

Sematille hän päätti hakea, koska projektityöskentely tuntuu siltä omimmalta jutulta, ja hän haluaa kehittyä projektialan huippuammattilaiseksi. ”Uskon, että Semat on mitä parhain työpaikka, jossa voin kehittää osaamistani erilaisissa projekteissa, sekä Suomessa että kansainvälisesti. Täällä on myös todella hyvä fiilis ja kollegat ovat tosi hyviä tyyppejä”, Sami kertoo innostuneena. Tulevista haasteista hän on myös innoissaan: ”en malta odottaa, että pääsen ensimmäiselle työmatkalleni Kiinaan!”

”Olemme jälkeen olleet onnekkaita, kun löysimme toisenkin Samin tiimin vahvistukseksi. Samin Kiina-kokemus on meille korvaamaton apu jo aiemmin käynnistetyssä projektissa”, sanoo Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber ja jatkaa: ”Samin innostuneisuus ja aito kiinnostus kehittyä projektiammattilaiseksi tekevät hänestä juuri oikeanlaisen tyypin meille”.

Sami on aktiivinen urheilija, joka lenkkeilee, pyöräilee, joogaa ja käy salilla. Lähellä sydäntä ovat myös ruuanlaitto ja leipominen – Samin keittiössä valmistuu muun muassa leipää, susheja, hampurilaisia ja savustettua ruokaa. Hän haaveilee myös oman oluen valmistamisesta.