Sponssikuskimme Elias lähtee kauden pariin viimeiseen osakilpailuun hyvistä asemista

Motocross-kuski Elias Penttisellä on takanaan mahtava kesä. Kun MX-Liigan seitsemästä osakilpailusta on ajettu leijonanosa, on Eliaksen sijoitus liigassa kuudes.

Kausi on sujunut pääosin ongelmitta. Suuremmilta havereilta on vältytty, vaikka yksi kaatuminenkin on kisoissa sattunut. Lisäksi pienet ongelmat treenipyörän kanssa ovat pitäneet mekaanikon kiireisenä autotallissa.

MX-Liigan osakilpailujen lisäksi Elias on käynyt kesän aikana kilpailemassa muun muassa Kiviõlissä, Virossa, jossa ajettiin Viron ja Latvian mestaruuskauden osakilpailu. Elias sijoittui kisassa kolmenkymmenen kuskin joukosta yhdeksänneksi. Viron reissun aikana ehdittiin myös treenata pari päivää superhelteisessä säässä ja hieman erilaisilla radoilla kuin Suomessa.

Kautta on jäljellä kaksi osakilpailua: syyskuun ensimmäisen viikonloppuna ajetaan Imatralla ja kaksi viikkoa myöhemmin Heinolassa. Näistä sijoituksista on hyvä lähteä viimeisiin kilpailuihin ja Eliaksella onkin oikein hyvä fiilis tulevasta. Semat toivottaa nuorelle kuskillemme onnea ja menestystä viimeisiin koitoksiin!

 

Kuvat: Sami Penttinen