Vauhdin hurmaa tarjolla Ahveniston radalla kesäkuussa!

Olemme perinteisesti vieneet asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme edustajia Ahveniston radalle alkukesästä, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus! Rata on jälleen buukattu muutamaksi tunniksi kesäkuun alussa – ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

Osallistuaksesi tarvitset oman auton ja kypärän. Radalla ajaminen tapahtuu omalla vastuullasi ja ennen ajoa sinun tulee allekirjoittaa vastuuvapauslomake. Autojen melutaso mitataan ennen radalle pääsyä. Normaalipäivinä radalla saa ajaa ajoneuvolla, jonka melutaso on alle 95 db.

Jos innostuit, ota yhteyttä Jani Rathgeberiin viimeistään 25.5.2017, puh. 040 506 8116.

Lisätietoja radasta, melutason mittauksesta ja muista yksityiskohdista: www.ahvenistoracecircuit.com/

Kuvia viime vuoden reissusta Facebook-sivullamme.