Tule Sematille projektipäälliköksi!

Semat Oy tarjoaa projektinjohtopalveluita ja toteuttaa erilaisia toiminnan kehittämishankkeita asiakasyrityksilleen. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret, suomalaiset ja monikansalliset teollisuusyritykset. Tarjoamme asiakkaidemme projekteihin projektijohtajia ja projektipäälliköitä, joilla on pitkä kokemus erityyppisistä projekteista.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta olet valmis työskentelemään asiakkaidemme toimipisteissä ympäri Etelä-Suomea, ja matkustamaankin tarvittaessa.

Olemme tunnettuja ratkaisukeskeisyydestämme ja käytännönläheisistä toimintatavoistamme. Kaikessa toiminnassamme näkyy tekemisen meininki.

Tehtävä

Sematin projektipäällikkönä johdat asiakkaidemme projekteja itsenäisesti, työskennellen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden vastuuhenkilöiden ja omien asiantuntijoidemme kanssa. Langat pysyvät käsissäsi tiukoissakin tilanteissa, työskentelet suunnitelmallisesti ja pysyt aikatauluissa ja budjetissa.

Projektitoimeksiantojen lisäksi työskentelet osana asiantuntijatiimiämme toteuttaessamme erilaisia toiminnan kehittämisprojekteja asiakkaillemme.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa: olet esimerkiksi diplomi-insinööri tai insinööri, tai sinulla on muuten vastaavat tiedot. Emme luota pelkkään koulunpenkillä hankittuun osaamiseen, vaan arvostamme kokemuksen ja käytännön kautta hankittua tietotaitoa. Edellytämme näyttöjä projektiosaamisesta. Toivomme sinulla olevan myös kokemusta kansainvälisistä projekteista ja asiakkaista. Erityistä etua on Lähi-idän kokemuksesta ja Primavera-osaamiselle olisi myös kysyntää.

Olet hyvä tyyppi, joka osaa johtaa ihmisiä ja asioita. Nykyaikaiset projektinhallintatyökalut ja -menetelmät ovat sinulle tuttuja. Olet sisukas ja jämäkkä, vahva organisoija ja neuvottelija, ja kykenet yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Viestit selkeästi ainakin suomeksi ja englanniksi.

Miksi tulisit Sematille?

Saat työkavereiksesi alan huippuosaajia: rautaisia ammattilaisia, joilta voit oppia uutta. Meillä et joudu pyörittelemään peukaloitasi, tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Meillä on rento ja avoin ilmapiiri, jossa lentää myös hurtti huumori. Panostamme vahvasti työtyytyväisyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on kiva olla duunissa.

Hakeminen

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse rekry@sematgroup.com 9.3. mennessä. Lisätietoja voit kysellä numerosta 010 322 8890.