Laura Malinen aloittaa Sematilla helmikuussa

Saamme taas uutta verta taloon, kun Laura Malinen aloittaa Sematilla nuorempana projektipäällikkönä helmikuun alussa. Helsinkiläinen Laura viettää vapaa-aikansa perheen yli satavuotiasta taloa remontoiden, lenkkipoluilla, ja leikkipuistoissa pienen poikansa kanssa.

Laura, joka on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, tutustui ensimmäistä kertaa Sematiin työskennellessään meillä projektikoordinaattorina maisteriopintojensa ohella. Vuosi Sematilla sytytti kipinän projektinhallintaan ja teknologiaan. “Jo silloin ajattelin, että näihin hommiin tahdon vielä mukaan. Nyt en malttaisi odottaa helmikuuta ja töihin pääsyä”, kertoo Laura hymyillen.

Opintojensa jälkeen Laura on hankkinut kokemusta IT-alan käyttöönottoprojekteista, myynnistä sekä muun muassa järjestökentältä. Toimenkuviin on kuulunut erilaisten projektien johtamisen lisäksi runsaasti strategia- ja kehitystyötä sekä erilaisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä.