Benchmarking-käynti Fastemsille

Semat on kuluneena vuonna käynnistänyt uudelleen yhteistyön KONEen kanssa muutaman vuoden tauon jälkeen. Yhteisissä keskusteluissa todettiin, että voisi olla hyödyllistä tutustua siihen, miten muut asiakkaamme ovat projektitoimintaansa järjestelleet.

Meillä on paljon asiakkaita, joiden projektitoiminta on erinomaisella mallilla. Toimitusjohtaja Jani Rathgeber sai järjestettyä vierailun Fastemsille, joka otti mielellään KONEen edustajat vastaan. Vierailun aikana Fastems esitteli projektitoimintaansa ja kokemuksiaan, ja keskusteltiin yleisistä haasteista ja siitä, miten niitä on taklattu puolin ja toisin.

”Hienoa, että voimme olla mukana saattamassa asiakkaitamme yhteen,” sanoo Jani Rathgeber. ”Yritykset voivat hyötyä siitä, mitä toiset ovat tehneet, ja kehittää omaa toimintaansa toisten kokemusten pohjalta – etenkin kun ne eivät millään tavalla kilpaile keskenään. ”

Järjestämämme benchmarking-vierailu oli ensimmäinen laatuaan. Viimeiseksi se ei kuitenkaan varmasti jää.