Sponsoroimamme motocross-kuski Elias Penttisen kuulumisia

Nuoren motocross-kuskin, Elias Penttisen, kilpailukausi on pyörähtänyt täysillä käyntiin ja takana on nyt kaksi MX-Liigan osakilpailua.

Ensimmäinen osakilpailu ajettiin toukokuun alussa Vantaan Vauhtipuistossa. MX65-luokassa oli 67 kilpailijaa. Lähtö epäonnistui molemmissa starteissa, ja sijoitukset maalissa olivat 29. ja 26. Elias oli hieman pettynyt, mutta mietittyään asioita päätti panostaa treenaamaan havaittuja puutteita ja tulemaan seuraaviin kisoihin positiivisella mielellä.

Kisojen jälkeen harjoittelun painopistettä siirrettiin lähtöjen harjoitteluun. Lisäksi Elias on osallistunut harjoitusmielessä eri kerhojen sisäisiin kilpailuihin, joita järjestetään viikoittain. Niissä ajot ovatkin sujuneet mainiosti.

Seuraava MX-Liigan osakilpailu ajettiin Iisalmen Parkatissa kesäkuussa. Sen järjesti Ylä-Savon Moottorikerho. Harjoitus oli tuottanut tulosta – Elias ajoi molemmissa lähdöissä pistesijoille, vaikka toisessa lähdössä kytkinkahva jumittui jo ensimmäisessä kurvissa. Sijoitukset lähdöissä olivat 16. ja 20. Elias oli kilpailuun tosi tyytyväinen, kun teknisistä ongelmista huolimatta pistetili aukesi.

MX-Liigan 3. osakilpailu ajetaan Kuopiossa 2.7. 

Kuvat: Sami Penttinen