Semat tukee asiakkaidensa projektitoimintaa monin tavoin

Sematin reilut kymmenen vuotta kestäneen taipaleen aikana olemme olleet monessa mukana. Projektipäälliköillämme on laajasti kokemusta ja osaamista eri toimialoilta sekä aitoa halukkuutta lyödä kätensä saveen ja auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnoissaan.

Ydinosaamisemme keskittyy projektien johtamiseen, ja ProjektiAmmattilainen-palvelumme puitteissa meiltä löytyy kokemusta muun muassa teollisuuden ja energia-alan investointiprojekteista, tuotekehitysprojekteista, toimitusprojekteista sekä tuotteiden tai tuotannon siirtoprojekteista. Olemme johtaneet satoja asiakkaidemme projekteja. Lue lisää työstämme Fastemsilla ja Savoxilla.

Toinen erityisvahvuutemme on toiminnan kehittämishankkeet. Autamme yrityksiä tuomalla ryhtiliikkeen heidän projektitoimintaansa, mikä auttaa heitä kasvattamaan kilpailukykyään. Kehittämishankkeiden yhteydessä tarjoamme myös valmennusta ja sparrausta. Näiden lisäksi olemme olleet mukana kehittämässä myös asiakkaidemme muitakin liiketoimintaan liittyviä prosesseja ja toimintatapoja. Lue, miten olemme kehittäneet Carunan toimintaa.

Asiakkaidemme tarpeita kuunnellen tarjoamme myös muita palveluita, joihin meiltä löytyy osaamista ja edellytyksiä. Olemme tehneet asiakkaillemme muun muassa erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä. Esimerkiksi viime syksynä teimme Metropolialle hiilidioksidianturien toimittajaselvityksen liittyen Electrialla, joka on Metropolian sovelletun elektroniikan tutkimus- ja kehitysyksikkö, käynnissä olevaan AirSens-projektiin. Selvityksestä voit lukea lisää tästä.

Lisää referenssejä ja asiakkaidemme kommentteja.