Rekry: Projektipäällikkö kasvamaan vastuullisiin projektinjohtotehtäviin (pääkaupunkiseutu)

 

 

Semat Oy tarjoaa projektinjohtopalveluita ja toteuttaa toiminnan kehittämishankkeita asiakasyrityksilleen. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret, suomalaiset ja monikansalliset teollisuusyritykset.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla. Projektipäällikkömme työskentelevät asiakkaidemme tiloissa, pääasiassa ympäri Etelä-Suomea. Tällä hetkellä haemme henkilöitä, joilla on jonkin verran projektikokemusta ja valmius työskennellä pääkaupunkiseudulla. Voit olla myös vastavalmistunut.

Tehtävä

Sematin projektipäällikkönä johdat asiakkaidemme projekteja itsenäisesti, työskennellen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden vastuuhenkilöiden ja omien asiantuntijoidemme kanssa. Langat pysyvät käsissäsi tiukoissakin tilanteissa, työskentelet suunnitelmallisesti, ja pysyt aikatauluissa ja budjetissa.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa: olet esimerkiksi diplomi-insinööri tai insinööri, tai sinulla on muuten vastaavat tiedot. Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta projektien parissa, ja ennen kaikkea halua kehittyä projektialan huippuammattilaiseksi.

Olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Kykenet yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Nykyaikaiset projektinhallintatyökalut ja -menetelmät ovat sinulle tuttuja. Olet sisukas, ratkaisukeskeinen päätöksentekijä, selkeä viestijä ja vahva organisoija.

Sinulla on vahva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito luetaan eduksesi. Olet halukas kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Olet myös valmis matkustamaan tarvittaessa ja sinulla on oma auto.

Mitä tarjoamme sinulle

Sematilla kaikessa työssä on tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä osana hyvää porukkaa. Henkilöstö on suurin voimavaramme, joten panostamme työhyvinvointiin ja positiivinen työilmapiirimme kannustaa uuden oppimiseen ja avoimuuteen.

Hakeminen

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse rekry@sematgroup.com 12.2. mennessä. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jani Rathgeber, puh. 040 506 8116.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään asiakastoimeksiannon käynnistyessä, kun sopiva henkilö löytyy.