Sematnetworks on nyt Semat

Sematnetworksin virallinen nimi on nyt Semat Oy. Aiemmin aputoiminimenä toiminut Semat on rekisteröity yhtiön nimeksi Patentti- ja rekisterihallituksessa 24.8.2016. Vanha toiminimemme jää aputoiminimeksi.

Haluamme muutoksella selkeyttää brändiämme. Lyhyt ja ytimekäs Semat on vuosien varrella vakiintunut yhtiön kutsumanimeksi asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja oman henkilöstön puheissa.

”Olemme miettineet nimenmuutosta jo pitkään ja nyt, 10-vuotisjuhlapäivämme kynnyksellä, päätimme tarttua toimeen,” kertoo Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber. ”Juhlavuotemme on ollut suurten muutosten aikaa. Maailma muuttuu – haluamme pysyä ajan hermolla ja palvella asiakkaitamme paremmin. Syyskuussa julkistamme uuden visuaalisen ilmeemme ja lokakuun alussa aloitamme toimintamme uusissa tiloissa. Myös palvelujamme on viilattu uuteen uskoon, mutta siitä lisää myöhemmin.”

Laskutustietomme ja muut yhteystietomme säilyvät ennallaan. Osoitteemme 1.10. alkaen on Äyritie 8 E, 01510 Vantaa.