Sematin ratapäivä Ahvenistolla oli menestys

Jo perinteeksi muodostunut Sematin asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen tarjoama ratapäivä Ahvenistossa järjestettiin viime viikolla. Viileä sää ja sateen mahdollisuus karsivat muutaman osanottajan, mutta paikalle saapui kymmenen autoa kuljettajineen.

Aamukahvin ja desibelimittausten jälkeen suunnattiin radalle. Parin lämmittelykierroksen jälkeen porukka pääsi tositoimiin nauttimaan vauhdin hurmasta ja moottorin ryminästä. Onnettomuuksilta vältyttiin tälläkin kertaa ja kaikki lähtivät paikalta leveä hymy naamallaan.

Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber kiittelee osallistujia ja lupaa, että ensi vuonna ajetaan taas samoihin aikoihin. Paikkana taas Ahvenisto tai mahdollisesti Alastaro, joka sai myös kovasti kannatusta osanottajien keskuudessa.

 

ahvenisto_7

ahvenisto_6

ahvenisto_5

ahvenisto_4

ahvenisto_3

ahvenisto_2

ahvenisto_1