Töissä Sematilla

 

Semat työnantajana

Haluamme olla vetovoimainen ja arvostettu työnantaja. Tiedämme henkilöstömme olevan suuri voimavaramme.

Meillä on rento ja avoin ilmapiiri, matala hierarkia, panostamme työhyvinvointiin ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan. Haastavissa tilanteissa voimme tukeutua toisiimme – jos eteen tulee uusia asioita, löytyy apu ja tarvittava osaaminen yleensä omasta organisaatiosta.

Sopiva tausta projektityöhön

Henkilöstömme koostuu sekä pitkän linjan projektiammattilaisista että uransa alussa olevista projektialan osaajista. Suurin osa projektipäälliköistämme ja -johtajistamme on insinöörejä tai diplomi-insinöörejä, mutta myös erilaiset taustat kiinnostavat meitä. Esimerkiksi kaupallinen ala voi olla erinomainen pohja, kunhan sinulla on kokemusta projektinhallinnasta ja koet projektityön omaksi jutuksesi.

Tutustu meidän porukkaan

Sematille duuniin?

Tunnetko missiomme ja arvomme omiksesi? Oletko jo tai haluatko mahdollisuuden kehittyä projektialan supertähdeksi? Tärkeintä meille on vahva can-do -asenne: olet oma-aloitteinen, haluat kehittyä, et pelkää iskeä käsiä saveen, etkä uppoa, kun sinut heitetään altaan syvään päähän. Duunit hoidat sujuvasti myös englanniksi, muu kielitaito bonusta!

Sematin projektipäällikkönä johdat asiakkaidemme projekteja itsenäisesti, työskennellen yhteistyössä asiakkaiden vastuuhenkilöiden ja omien asiantuntijoidemme kanssa. Langat pysyvät käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja työskentelet suunnitelmallisesti.

Vaikka meillä ei olisikaan avoimia työtehtäviä juuri nyt, etsimme aina uusia hyviä tyyppejä joukkoomme. Pidämme yllä talent poolia: haastattelemme meitä kiinnostavat työnhakijat valmiiksi ja olemme ensisijaisesti yhteydessä heihin, kun sopiva asiakastoimeksianto tulee eteen.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö, kysy lisää tai lähetä CV:si ja avoin hakemus osoitteeseen rekry@sematgroup.com.

Lue meidän porukan esittelyitä ja haastatteluja täältä.