Sematin missio, visio ja arvot

 

Missio

Liiketoimintamme perustana on asiakkaidemme projektitoiminta ja sen kehittäminen. Autamme asiakkaitamme menestymään projekteissaan liiketoimintalähtöisesti.

Visio

Haluamme kasvaa ja olla tulevaisuudessa ”projektitoiminnan Ghostbusters” – se jolle soitetaan, kun tarvitaan ammattilaista hoitamaan homma. Haluamme erottua joukosta ja tulla tunnetuksi käytännönläheisestä ”no bullshit” -asenteestamme ja ammattitaidostamme. Tavoitteemme on olla haluttu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme, sekä luotettava ja arvostettu työnantaja.

Arvot

Käytännönläheisyys

Kaikessa toiminnassamme on tekemisen meininki. Yksi tärkeimmistä motoistamme on ”No bullshit – totuuksia, ei paskapuhetta.” Tuomme asiat esiin sellaisina, kuin ne ovat. Emme usko tyhjiin puheisiin, vaan viemme kaikki toimenpiteet käytännön toteutukseen ja jokapäiväiseen toimintaan saakka.

Ratkaisukeskeisyys

Meille ratkaisukeskeisyys tarkoittaa pyrkimystä ratkaisujen löytämiseen sekä tavoitteiden ja päämäärien saavuttamiseen yhdessä asiakkaan kanssa. Se tarkoittaa myös väsymätöntä, maanläheistä asennetta, haasteiden taklaamista sisulla ja ammattitaidolla, myönteisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä kaikessa mitä teemme.

Välittäminen

Välitämme aidosti työntekijöistämme ja asiakkaistamme ja sitoudumme asiakkaidemme projektien menestyksekkääseen läpivientiin. Toimintamme on avointa, joustavaa ja rehellistä, kuuntelemme asiakastamme ja kunnioitamme antamiamme lupauksia.