Semat ARM

Auditointi – Riskienhallinta – Migraatio

 

Onko sinulla ongelmia tilaus-toimitusketjujen hallinnassa? Oletko riippuvainen yhdestä toimittajasta? Onko hankintasopimuksesi ylimalkainen, onko siinä puutteita? Ovatko materiaalit aina myöhässä, eivätkä ikinä vastaa odotuksiasi, ovatko ne huonolaatuisia, tai jääkö osia kokonaan puuttumaan ja työt seisovat sen vuoksi?

Olet varmasti huolissasi siitä, miten tämän kaltaiset ongelmat vaikuttavat liiketoimintaasi. Millainen on valmiutesi ongelmien kohtaamiseen?

Aina ei saa sitä, mitä tilaa. Jos asiakastoimituksiesi aikataulussa pysyminen rassaa ja kustannuksien ennustaminen tai toimitusketjujen pituus luo jatkuvaa epävarmuutta, kannattaa asiaan puuttua jo ennen tilanteen eskaloitumista.

 

Apua on saatavilla!

Olet saattanut tunnistaa ongelman, mutta sinulla ei ole aikaa tarkempiin selvityksiin tai toimenpiteisiin, koska operatiivinen toiminta vie kaiken aikasi. Vai onko niin, että tiedät, että jossain mättää, mutta et ole varma, missä? Voi myös olla, että kaukaa on helpompi nähdä lähelle – objektiivinen näkökulma haasteidesi ratkomiseen voi olla hyvinkin tervetullut.

Me voimme auttaa sinua! Meillä on monipuolista kokemusta projektijohtamisesta ja erilaisista toiminnan kehittämishankkeista, ja lisäksi syvää asiantuntemusta muun muassa hankinnasta, logistiikasta sekä teknologian ja osaamisen siirrosta. Olemme työskennelleet satojen eri asiakkaiden kanssa, ja epäkohtien kartoittaminen ja korjaavien toimenpiteiden löytäminen ovat meille tuttua kauraa.

 

Katso videolta lyhyt oppimäärä Semat ARMista.

video
play-rounded-fill

Toimitusketjun luotsi

Todennamme toimitusketjusi ja tarjoamme konkreettiset
toimenpiteet pullonkaulojen poistamiseksi.

Etsimme tilaus-toimitusketjusi ongelmat – sekä sisäiset että ulkoiset – ja ratkaisemme ne puolestasi liiketoimintalähtöisesti. Haluamme tehdä prosessin sinulle mahdollisimman helpoksi. Voimme joko hoitaa koko kehitysprojektin puolestasi tai vaihtoehtoisesti antaa sinulle tarvittavat eväät sen hoitamiseen.

Mitä sinä saat tästä?

  • Materiaalien hinnat ovat ennustettavissa.
  • Toimitusvarmuutesi paranee ja laatu on tasaisempaa.
  • Sekä asiakastyytyväisyys että työntekijätyytyväisyys kasvavat, kun asiat pysyvät paremmin hallinnassasi.
  • Kilpailu- ja tuloksentekokykysi kasvaa.
  • Voit käyttää saamiasi tietoja vuosiauditoinnissa.
  • Raaka-aineidesi/tuotantomateriaaliesi/osiesi alkuperä kestää päivänvalon. Tiedät, mistä ne tulevat, kuka ne valmistaa, ja mistä raaka-aineista.

Palvelu koostuu kolmesta vaiheesta, jotka toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Projekti alkaa kuitenkin aina toimitusketjun nykytilan selvityksellä.

Lue lisää eri vaiheista:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on suunnattu erityisesti pk-yrityksille, toimialasta riippumatta. Siitä hyötyvät muiden muassa yritykset, joiden alana on esimerkiksi konepaja- ja metalliteollisuus, terveysteknologia, puolustusteollisuus, energia- ja kaivosteollisuus, automaatio-, rakennus- ja elintarviketeollisuus.

Muut kehityskohteet liiketoiminnassasi

Samalla voi löytyä myös muita kehityskohteita liiketoiminnassasi. Auditoinnissa tai valmistavissa keskusteluissa voi tulla esiin muitakin tarpeita, joihin meiltä löytyy myös tarvittava apu. Lue lisää toiminnan kehittämisestä.

Lue tästä pilottiasiakkaamme Milectrian ajatuksia Semat ARMista

 

Kysy lisää

 

 

 

Palvelu on kehitetty Business Finlandin tuella.