Eliaksen kausi päättyi hyviin sijoituksiin

Sematin sponsoroima motocross-kuski Elias Penttinen päätti MX-liigakauden 2018 seitsemänteen sijaan. Kauden tavoitteeksi oli asetettu kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen, joten tavoite saavutettiin ihan reilusti. Elias ajoi viimeistä kauttaan MX65-luokassa, jossa oli mukana 87 kilpailijaa.

Kauden viimeiset MX-liigan osakilpailut ajettiin Imatralla ja Heinolassa. Elias sijoittui kaikissa lähdöissä sijoille 7. – 9. Lisäksi Elias osallistui Miehikkälässä ajettuun Baltic Cup -kilpailuun. Miehikkälän rata on Eliakselle tuttu, siellä on vietetty monta viikonloppua treenaten. Tuloksena oli kolmas sija ja nuoren kuskin ensimmäinen kerta palkintokorokkeella.

Syyskuun lopussa ajettiin vielä kerhojoukkueiden suomenmestaruuskilpailu. Eliaksen tiimi, Vantaan MX65:n 1. joukkue, voitti oman luokkansa, eli kausi päättyi mestaruuteen!

Seuraavalla kaudella Elias siirtyy kilpailemaan MX85 (85cc) -luokassa. Harjoittelu on alkanut oikein mukavasti ja tarkoitus olisi vielä saada ajotunteja ennen lumentuloa. Sen jälkeen on edessä muutaman viikon tauko ennen talviharjoittelun alkamista.

Semat onnittelee Eliasta hienosta kaudesta!