Asiantuntijatiimimme kasvaa taas: Minna Kivistö aloittaa Sematilla projektipäällikkönä

Kuluva vuosi on kohdellut Sematia hyvin. Olemme saaneet sekä uusia asiakkuuksia että laajentaneet yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa, mikä on aiheuttanut myös tarvetta löytää uusia kykyjä. Viimeisin uusi tulokkaamme, Minna Kivistö, aloittaa Sematilla projektipäällikön tehtävissä ensi viikon maanantaina.

Minna on koulutukseltaan markkinointiviestinnän tradenomi ja on suorittanut myös ylemmän AMK-tutkinnon aiheena johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta. Hän on myös vastikään aloittanut työn ohessa opinnot LUT:ssa tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriohjelmassa, tavoitteenaan valmistua parissa vuodessa KTM:ksi.

Projektipäällikkö Minna Kivistö

Viimeiset reilut kymmenen vuotta Minna on työskennellyt b2b-alan yrityksessä, joka oli oman alansa markkinajohtaja. Hän aloitti myynti- ja markkinointiassistenttina ja eteni erilaisten tehtävien kautta laatu- ja kehityspäälliköksi ja Suomen johtoryhmän jäseneksi.

Sematille Minnan toi kasvava kiinnostus projektityöhön. ”Tein aiemmassa työssäni jonkin verran liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä projekteja, mikä herätti poltteen oppia enemmän projektinhallinnasta ja päästä tekemään suurempia projekteja”, Minna kertoo. ” Projektityössä pääsee parhaimmillaan tutustumaan monen alan ammattilaisiin ja sitä kautta se mahdollistaa uuden oppimisen. Uuden oppimisen lisäksi erilaiset organisaatiot ja toimialat kiinnostavat minua. Tykkään, kun on “pöhinää”, ja minua kiinnostaa muutos ja liiketoiminnan kehittäminen.”

Työn merkityksellisyys on myös tärkeää Minnalle. Hän uskoo työskentelyn Sematilla sopivan omaan arvomaailmaansa ja monipuolisen, muuntuvan työn tuovan itselleen sopivasti haastetta. ” Odotan uusilta tehtäviltä juuri tuota mahdollisuutta uuden oppimiseen ja erilaisiin organisaatioihin ja asiantuntijoihin tutustumista. Lisäksi tietenkin odotan pääseväni hyödyntämään laajalti omaa monipuolista osaamistani.”

Minnalla ja hänen miehellään on kaksi lasta sekä lisäksi kaksi koiraa. Vapaa-aika kuluu enimmäkseen opintoihin ja lasten menoihin, mutta yksi omakin harrastus löytyy: Minna aloitti vastikään aikuisbaletin.

Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber on tyytyväinen, kun porukka on taas kasvanut yhdellä osaajalla: ”tällä kertaa rekrytarve oli niin akuutti, että päätimme jättää perinteisen, aikaa vievän rekryprosessin kokonaan väliin ja kokeilla puhtaasti verkostojemme voimaa. Iloksemme meillä oli muutamassa päivässä kasa oikein kelvollisia CV:itä. Minnan erotti muista hakijoista erityisesti hänen aito kiinnostuksensa projektijohtamista kohtaan sekä halu oppia uutta. Hänen monipuolinen osaamisensa tuo hyvän lisän Sematin asiantuntijuuteen.”