Semat avasi toimipisteen Hämeenlinnaan

Olemme avanneet toisen toimipisteen Hämeenlinnaan Innoparkiin, Vankanlähde 7:ään. Uusi toimipiste vahvistaa jalansijaamme Kanta-Hämeen seudulla ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella asiakkaitamme.

”Hämeenlinnassa ja lähialueilla asuu monta sematilaista”, kertoo Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber. ”Nyt meillä on siellä oma kotipesä, mikä sujuvoittaa toimintaamme. Uusi toimipiste on meille myös suuri ilon ja ylpeyden aihe – olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti ja henkilöstön määräkin on kasvanut yli tuplaksi parin vuoden takaisesta tilanteesta.”

Työt Hämeenlinnan toimistolla ovat pyörähtäneet käyntiin helmikuun alusta. Kevään aikana on suunnitteilla myös kunnon avajaisjuhlallisuudet. Sitä ennen sematilaisia voi tavata esimerkiksi Hämeen ammattikorkeakoulun SUUNTA2020 työuratapahtumassa torstaina 5.3.