Käytämme portaita hissin sijaan – Semat taas mukana Porraspäivillä!

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma järjestää vuosittain työyhteisöille suunnattua kampanjaa, jonka tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Me Sematilla olemme olleet mukana Porraspäivillä jo useampana vuonna.

Porraspäivien aikana (5.–11.11.2018) kannustamme kaikkia käyttämään portaita hissin sijaan. Sematin työntekijät työskentelevät ympäri maailmaa mitä erilaisemmissa työpisteissä. Joku kiipeää portaat toiseen kerrokseen, toinen saa hyvää arkiliikuntaa jopa kuuden kerroksen verran. Projektipäällikkö Mikael Lamberg on ahkera portaiden käyttäjä ympäri vuoden. ”Kun seuraa Mikaelia, löytää aina tien portaikkoon hissin sijaan”, kommentoi projektipäällikkö Sami Väisänen.

Jatketaan portaiden käyttöä arkiliikunnassa myös porraspäivien jälkeen!

Lue lisää porraspäivistä ja ilmoittaudu mukaan: porraspaivat.fi/.