Sponsoroimme nuorta motocross-lupausta hänen
matkallaan lajinsa huipulle

 

 
Semat haluaa olla mukana tukemassa lahjakkaita lapsia ja nuoria saavuttamaan tavoitteitaan. Tänä vuonna sponsoroimme nuorta motocross-lupausta, Elias Penttistä. 9-vuotias Elias aloitti motocross-harrastuksen 5-vuotiaana ja osallistui ensimmäiseen kilpailuunsa vuonna 2014. Motocrossin lisäksi vauhdikas poika ehtii harrastaa squashia ja BMX-pyöräilyä.

Kauden 2017 aikana Eliaksen tavoitteena on muun muassa kehittyä monipuolisesti ja osallistua MX-liigan MX65-osakilpailuihin, ja saavuttaa pistesija jokaisessa seitsemässä niistä. Nuoren kuskin haaveissa on tänä vuonna myös osallistuminen EM-karsintaan. Tärkeintä on kuitenkin nauttia varikkoelämästä ja ennen kaikkea pysyä ehjänä.

Eliaksen idoli on hollantilainen motocross-ammattilainen Jeffrey Herlings, joka on MX2-luokan kolminkertainen – ja hallitseva – maailmanmestari.

Tulemme seuraamaan Eliaksen kehittymistä omassa lajissaan ja kirjoittelemaan hänen kuulumisiaan sivuillamme silloin tällöin.

Kooste Eliaksen vuodesta 2016 YouTubessa